Strokovno mnenje o Shoefresh

Shoefresh je primeren ne samo za salonsko ampak tudi za domačo uporabo, predvsem za aktivne družine, katerih člani se ukvarjajo s športom, saj je naprava primerna ne samo za razkuževanje in sušenje obutve temveč tudi ostale športne opreme in hišnih copat. S tem se lahko ljudje izognejo neprijetnim vonjavam v predsobah vključno z vonjavami v omarah z obutvijo.

Seveda bi bila naprava za razkuževanje obutve, kot je Shoefresh, priporočljiva tudi v preostalih centrih, kjer se ljudje veliko preobuvajo, od fitnesov, zdravilišč, velnes centrov pa vse tja do trgovin z obutvijo.

Prof. dr. Janko Žmitek, dekan in Mia Smolnikar, dipl. kozm. (VS)

Test dezinfekcije in varnosti naprave Shoefresh iz inštituta za mikrobiologijo

slika test 2
slika test 2
slika test
slika test

2-2-2016_2-29-23.jpg

Delovanje Shoefresh naprave je potrdila tudi stroka v Sloveniji…

Shoefresh, podprl dobrodelni tek za rdeče noske

Shoefresh uporablja pedikerska stroka v Sloveniji

Shoefresh je postal tudi del učnega programa za pedikerje na usposabljanju na srednji in Visoki šoli za kozmetiko - VIST v Ljubljani. Predavatelji so navdušeni nad napravo Shoefresh in nanjo gledajo kot na dodano vrednost storitvam v pedikuri. Med obravnavo stopal lahko namreč dezinficirajo in osvežijo obutev svojih strank ter jih tako rešijo glivic in bakterij. Napravo lahko kupite tudi v njihovi trgovini.

Shoefresh tudi za pedikuro v Sloveniji

Shoefresh v Sloveniji uporabljajo tudi na srednji kozmetični šoli Zavod AI in v študiju kozmetike na VIST – Visoki šoli za storitve pri predmetih iz pedikure. Med obravnavo stopal lahko namreč dezinficirajo in osvežijo obutev obravnavanih oseb ter s tem preprečijo razvoj glivic, bakterij in neprijetnega vonja. Aparat namreč tako nudi dobro preventivo pred okužbami nog ter je dodana vrednost storitvam v pedikuri.

Uvedba naprave Shoefresh

Shoefresh uporabljajo že več kot dva meseca. Pri praktičnih vajah študenti na Shoefresh postavijo obutev svojih modelov. Napravo soo nastavili tako, da 9 minut dezinficira in 10 minut greje. Modeli so zelo zadovoljni s svojimi dišečimi in toplimi čevlji.

Nekaj pedikerjev v Sloveniji uporablja Shoefresh pri svojem delu. Svojim strankam ponujajo to kot dodatno storitev in odzivi so dobri.